Διαδεδομένες Τεχνοτροπίες

  • Τεχνοτροπία

Οι τεχνοτροπίες είναι ειδικές τεχνικές βαψίματος που εφαρμόζονται σε εσωτερικούς χώρους. Απαιτούν εξειδικευμένες γνώσεις και ειδικά εργαλεία εφαρμογής για να έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι πιο διαδεδομένες τεχνοτροπίες είναι οι ακόλουθες:

Πατητή τσιμεντοκονία

Η πατητή τσιμεντοκονία βρίσκει ιδανική εφαρμογή σε δάπεδα, μπάνια και σκάλοπάτια. Χάρη στην ελαστικότητά της παραμένει αναλοίωτη στο χρόνο, ενώ οι προσμίξεις με χρώματα και βερνίκια την καθιστούν ισχυρό όπλο σε κάθε διακόσμηση.

Ανάγλυφος τοίχος

Με ειδικά ρολά και επιχρίσματα που περιέχουν τρίμματα μαρμάρου, πέτρας κλπ μπορούμε να δώσουμε στον τοίχο εντυπωσιακό εφέ ανάγλυφου.

Ξύλο

Για να αποδώσουμε στον τοίχο την εντύπωση ξύλινης επιφάνειας, χρησιμοποιούμε ειδικές χτένες που δημιουργούν τις γραμμώσεις και τους ρόζους.

Μάρμαρο

Η τεχνοτροπία που αποδίδει την εικόνα και την υφή μάρμμαρου είναι από τις πιο εντυπωσιακές. Δημιουργείται με κατάλληλο συνδυασμό χρωμάτων και γυάλισμα της επιφάνειας όταν στεγνώσουν.

Στένσιλ

Το στένσιλ χρησιμοποιείται κυρίως σε παιδικά δωμάτια για να αποδώσει επαναλαμβανόμενα μοτίβα και μπορντούρες.

Εφέ με σφουγγάρι

Είναι μία από τις πιο εύκολες τεχνοτροπίες. Περνάμε τον τοίχο το πρώτο χέρι μπογιάς και αφού στεγνώσει, βυθίζουμε ένα νωπό σφουγγάρι σε μια πιο σκούρα απόχρωση και περνάμε τον τοίχο.

PrintEmail

Find the latest bookmaker offers available across all uk gambling sites - Bets.Zone - UK Gambling Websites Use our complete list of trusted and reputable operators to see at a glance the best casino, poker, sport and bingo bonuses available online.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
linebarcol
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
Τηλ. 697 279 4239
Vapsimocomoff