Προφίλ

Το συνεργείο μας διαθέτει πολυετή εμπειρία σε ελαιοχρωματισμούς, μονώσεις και ανακαινίσεις οικιακών και επαγγελματικών χώρων. Η προσήλωσή μας στην ποιοτική εργασία κάτω από αυστηρά χρονοδιαγράμματα, οδήγησε μεγάλους κατασκευαστές πολυκατοικιών στην απόφαση να μας εμπιστευθούν το βάψιμο των νεόδμητων οικοδομών τους.

Εκτός από τις υπηρεσίες μας στους ελαιοχρωματισμούς σπιτιών, έχουμε αναλάβει την ανακαίνιση πολλών επιχειρήσεων που μας εμπιστεύονται σταθερά για πολλά χρόνια. Για να καλύψουμε ολόκληρο το φάσμα των εργασιών που απαιτεί η ανακαίνιση ενός ακινήτου, έχουμε σταθερές, μακροχρόνιες συνεργασίες με έμπειρα συνεργεία κάθε ειδικότητας. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζουμε υψηλό επίπεδο υπηρεσιών, τήρηση χρονοδιαγραμμάτων και φυσικά χαμηλότερες τιμές για τον πελάτη.

Κατανοώντας τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, εξακολουθούμε να κρατάμε χαμηλά τις τιμές χωρίς όμως να κάνουμε οποιαδήποτε έκπτωση στην ποιότητα της δουλειάς μας. Χρησιμοποιούμε κορυφαίας ποιότητας χρώματα και μονωτικά υλικά με υψηλή αντοχή στο χρόνο. Οι μακροχρόνιες συνεργασίες που έχουμε συνάψει με συνεργεία που καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα της οικοδομικής δραστηριότητας, μας επιτρέπουν να αναλαμβάνουμε οποιοδήποτε έργο αφορά το ακίνητό σας

Φροντίζουμε να αναβαθμίζουμε συνεχώς την ποιότητα των εργασιών μας, παρακολουθώντας σεμινάρια στις νέες τάσεις και τεχνολογίες των υλικών που χρησιμοποιούμε.

Για οποιοδήποτε έργο, μικρό ή μεγάλο, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΤΗΛ. 697 279 4239

PrintEmail

Find the latest bookmaker offers available across all uk gambling sites - Bets.Zone - UK Gambling Websites Use our complete list of trusted and reputable operators to see at a glance the best casino, poker, sport and bingo bonuses available online.
Brands1
Brands2
Brands4
Brands3
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
linebarcol
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
Τηλ. 697 279 4239
Vapsimocomoff