Υγρομόνωση

Ενα από τα πιο βασικά μέτρα προστασίας κάθε οικοδομικής κατασκευής είναι η σωστή υγρομόνωση. Οποιαδήποτε αστοχία επηρεάζει αρνητικά την ενεργειακή απόδοση του κτιρίου, οδηγεί στην εμφάνιση υγρασίας και σε σημαντικές ζημιές.

Κάθε επιφάνεια έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις γι' αυτό μελετάμε προσεκτικά το χώρο και εντοπίζουμε τα σημεία που χρειάζονται επεμβάσεις αφού πριν την εφαρμογή του στεγανοποιητικού υλικού θα πρέπει να επιδιορθωθούν τα σημεία που έχουν υποστεί ζημιές από την υγρασία.

Κατόπιν, προχωρούμε στη στεγανοποίηση χρησιμοποιώντας τα πλέον σύγχρονα επαλειφόμενα επώνυμα υγρομονωτικά, για να μην σας απασχολήσει ποτέ ξανά η υγρασία. 

Το συνεργείο μας προτείνει το σύστημα Climacool και το εξαιρετικό επαλειφόμενο στεγανωτικό υλικό Hyperdesmo Lv Ergoland, που χάρη στις ιδιότητές του σχηματίζει μια ελαστική μεμβράνη με άριστη πρόσφυση σε όλη την επιφάνεια εφαρμογής του και έχει υψηλή αντοχή στις καιρικές συνθήκες.

PrintEmail

Find the latest bookmaker offers available across all uk gambling sites - Bets.Zone - UK Gambling Websites Use our complete list of trusted and reputable operators to see at a glance the best casino, poker, sport and bingo bonuses available online.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
linebarcol
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
Τηλ. 697 279 4239
Vapsimocomoff