Θερμομόνωση

Ενας από τους βασικότερους παράγοντες για εξοικονόμηση ενέργειας σε ένα κτίριο είναι η σωστή θερμομόνωση. Ενδεικτικά, οι θερμικές απώλειες σε ένα δωμάτιο χωρίς θερμομόνωση μπορούν να φτάσουν ακόμη και το 60% οδηγώντας σε υπέρογκη οικονομική επιβάρυνση τον ιδιοκτήτη. Αντίθετα, ένα κτίριο με θερμομόνωση κάνει πολύ γρήγορα απόσβεση της επένδυσης για την ενεργειακή του θωράκιση.

Στην αγορά κυκλοφορούν διάφορα υλικά και μέθοδοι για τη θερμομόνωση του κτιρίου, με ανάλογα κόστη. Η πλέον συμφέρουσα λύση από άποψη ταχύτητας εφαρμογής, κόστους και απόδοσης είναι τα επώνυμα επαλειφόμενα θερμομονωτικά. Διαθέτουν χαμηλή θερμική αγωγιμότητα, υψηλή αντανακλαστικότητα και διαθέτουν μεγάλη αντοχή στο χρόνο.

Διαθέτοντας τεχνογνωσία και πολυετή εμπειρία στη θερμομόνωση, πραγματοποιούμε μελέτη και σας προτείνουμε τη λύση που ταιριάζει στην περίπτωσή σας.

Διαθέτουμε πιστοποίηση από την Polykem για το σύστημα Kelyfos και από την Kraft για το σύστημα Bioclima.

PrintEmail

Find the latest bookmaker offers available across all uk gambling sites - Bets.Zone - UK Gambling Websites Use our complete list of trusted and reputable operators to see at a glance the best casino, poker, sport and bingo bonuses available online.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
linebarcol
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
Τηλ. 697 279 4239
Vapsimocomoff