Η μόνωση και ο ρόλος της

  • Monosi

Η ραγδαία άνοδος των τιμών του ηλεκτρικού ρεύματος και του πετρελαίου έχει οδηγήσει σε υπέρμετρη αύξηση το κόστος για τη θέρμανση και την ψύξη. Ο καλύτερος τρόπος για τη μείωση του ενεργειακού κόστους, είναι το κτίριο να διαθέτει επαρκή θερμομόνωση και υγρομόνωση.

Η μόνωση είναι το μόνο, ίσως, στοιχείο μιας οικοδομής το οποίο επιστρέφει στον ιδιοκτήτη τα χρήματα που δαπανήθηκαν για την εφαρμογή της.

Αν και οι σύγχρονες οικοδομές υποχρεούνται από το νόμο να διαθέτουν μόνωση, εντούτοις το 80% των υφιστάμενων κατασκευών στην Ελλάδα έχουν κτιστεί πριν το 1980 με αποτέλεσμα να έχουν μεγάλα προβλήματα μόνωσης.

Η θωράκιση του κτιρίου θερμικά και στεγανωτικά δημιουργεί ένα αποτελεσματικό πλέγμα ενεργειακής προστασίας χειμώνα - καλοκαίρι. Τα οικονομικά ωφέλη της σωστής μόνωσης γίνονται αισθητά από την πρώτη ημέρα και η απόσβεση της επένδυσης γίνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα από τη μείωση των λογαριασμών ενέργειας.

ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ

Μειώστε έως 60% το κόστος, χειμώνα - καλοκαίρι

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΥΓΡΟΜΟΝΩΣΗ

ΥΓΡΟΜΟΝΩΣΗ

Απαλλαγείτε μια και καλή από την υγρασία

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

PrintEmail

Find the latest bookmaker offers available across all uk gambling sites - Bets.Zone - UK Gambling Websites Use our complete list of trusted and reputable operators to see at a glance the best casino, poker, sport and bingo bonuses available online.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
linebarcol
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
Τηλ. 697 279 4239
Vapsimocomoff