Γνωρίστε τις τεχνοτροπίες

  • Texnotr Fp

Πατητή Τσιμεντοκονία

Η πιο "φρέσκια" τάση στη διακόσμηση είναι η πατητή τσιμεντοκονία, μια τεχνική με παράδοση που χάνεται στο χρόνο. Το μικρό πάχος στρώσης, η ανάμιξη με βερνίκια και χρώματα που της δίνουν εξαιρετική πρόσφυση, ελαστικότητα και αδιαβροχοποίηση την καθιστούν ιδανική για πλήθος χρήσεων.

La Casa Dei Sogni

Η τεχνοτροπία La Casa Dei Sogni αποδίδει την εικόνα παλιού και φθαρμένου από τη χρήση τοίχου, αποτελώντας πολύτιμη επιλογή για κάθε διακόσμηση.

Neve

Το χρώμα Neve χρησιμοποιείται για εντυπωσιακά διακοσμητικά αποτελέσματα. Εχει ασημί πέρλα που αντιδρά με το φωτισμό και αποδίδει εντυπωσιακές ανακλάσεις.

Spatula Stuhhi

Η τεχνοτροπία Spatula Stuhhi ανήκει στις κλασικές αξίες και έχει ως βάση τον ασβέστη. Περιέχει μάρμαρο και ορυκτά στοιχεία για να αποδίδει λάμψεις και αντοχή στον τοίχο.

Colore e Oro

Εάν θέλετε να αποδώσετε στον τοίχο μια εντυπωσιακή χρυσή μεταλλική βαφή, τότε η τεχνοτροπία Colore e Oro είναι η ιδανική επιλογή για σας.

Sabulator

Το Sabulator είναι ένα υψηλής ποιότητας χρώμα που καθαρίζεται εύκολα και προσδίδει στην επιφάνεια που εφαρμόζεται εντυπωσιακές φωτεινές, αμμώδεις αντανακλάσεις.

Spirito Libero

Το χρώμα Spirito Libero είναι ένα μίγμα ασβέστη, μαρμάρου και σκόνης φυσικών ορυκτών. Χρησιμοποιείται σε τεχνοτροπίες που αποδίδουν παλιούς ασβεστωμένους τοίχους.

Klondike

Το χρώμα Klondike αποδίδει στον τοίχο εντυπωσιακά εφέ χρυσού και ασημιού. Καθαρίζεται εύκολα και είναι κατάλληλο ακόμη και για εξωτερική χρήση.

Colore e Gioia

Το Colore e Gioia είναι μεταλιζέ βαφή υψηλής αντανακλαστικότητας και χρησιμοποιείται σε τεχνοτροπίες που "παίζουν" με το φως.

Shardana

Το χρώμα MaxMeyer Shardana χρησιμοποιείται σε τεχνοτροπίες που αποδίδουν την εικόνα πολυκαιρισμένου τοίχου, με εντυπωσιακές μεταλιζέ ανακλάσεις.

Swahili

Το Swahili είναι χρώμα με πρόσθετα χαλαζία που αλληλεπιδρούν εντυπωσιακά με το φως και προσδίδουν στον τοίχο μεταλλική λάμψη.

Πατητή

Πατητή

Casadeisogni

Casadeisogni

Coloreoro

Coloreoro

Gioia

Gioia

Klondike

Klondike

Libero

Libero

Sabulator

Sabulator

Shardana

Shardana

Stuhhi

Stuhhi

Swahili

Swahili

Πατητή

Πατητή

PrintEmail

Ελαιοχρωματισμοί

  • Ελαιοχρωματισμοί
  • Βάψιμο
  • Βάψιμο

Το βάψιμο των εσωτερικών και εξωτερικών τοίχων διαμορφώνει και την τελική εικόνα του ακινήτου. Εκτός από το βάψιμο, στις εργασίες των ελαιοχρωματισμών περιλαμβάνεται ακόμη ένα πλήθος προπαρασκευαστικών εργασιών ώστε το τελικό αποτέλεσμα εκτός από άψογο αισθητικά, να έχει και υψηλή αντοχή στο χρόνο. Για το λόγο αυτό οι ελαιοχρωματισμοί θα πρέπει να γίνονται από επαγγελματίες, ειδικά σε περιπτώσεις παλαιών ακινήτων.

Το κόστος του ελαιοχρωματισμού εξαρτάται από πολλούς παράγοντες γι' αυτό είναι απαραίτητη μια επιτόπια, δωρεάν, εξέταση του χώρου.

Πριν από το ξεκίνημα των εργασιών, δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην προφύλαξη των επίπλων και των δαπέδων σας. Καλύπτουμε τα πάντα με ταινίες και χαρτόνια ώστε να μην προκληθεί η παραμικρή ζημιά.

Συνήθως σε παλαιότερα ακίνητα απαιτείται τρίψιμο των τοίχων, ειδικά αν ήταν περασμένοι με κόλλα και κατόπιν αστάρωμα ώστε να υπάρξει ικανοποιητική πρόσφυση του χρώματος. Οι τρύπες καλύπτονται με στόκο που κατόπιν λειαίνεται για να μην υπάρχουν ορατά σημάδια. Τέλος ακολουθεί το βάψιμο με όσα "χέρια" χρειαστεί ώστε το χρώμα να είναι ομοιόμορφο.

Για τους εσωτερικούς και εξωτερικούς τοίχους χρησιμοποιούμε πλαστικά και ακρυλικά χρώματα υψηλής ποιότητας με αξεπέραστη αντοχή στο χρόνο και τη βρωμιά. Αν θέλετε να δώσετε το κάτι παραπάνω στην αισθητική, μπορούμε να εφαρμόσουμε εντυπωσιακές τεχνοτροπίες τοίχων που θα σας εκπλήξουν με το αποτέλεσμά τους.

Καλέστε μας στο τηλέφωνο για μια επιτόπια μελέτη και συζήτηση των αναγκών σας. 

PrintEmail

Ταπετσαρίες

Μετά από πολλά χρόνια, οι ταπετσαρίες έχουν μπει ξανά στις επιλογές διακόσμησης των δωματίων. Εχοντας αποβάλει τις "παιδικές ασθένειες" του παρελθόντος, οι ταπετσαρίες μπορούν να "ντύσουν" από ένα κομμάτι του τοίχου έως ολόκληρο το δωμάτιο.

Ανάμεσα στα πλεονεκτήματά τους είναι η εύκολη τοποθέτηση, τα πολύχρομα μοτίβα και σχέδια καθώς και το χαμηλό κόστος. Αν μάλιστα συνδυαστούν αρμονικά με τα χρώματα του δωματίου, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι εντυπωσιακό. Χρησιμοποιούνται κυρίως σε παιδικά δωμάτια ή σε μεμονωμένους τοίχους των σαλονιών.

Τα συνεργεία μας θα σας προτείνουν ταπετσαρίες υψηλής ποιότητας με σχέδια και χρώματα που ανταποκρίνονται στο γούστο σας, πάντοτε στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

 

PrintEmail

Τεχνοτροπίες

  • Τεχνοτροπία
  • Τεχνοτροπία
  • Τεχνοτροπία

Οι τεχνοτροπίες είναι ειδικές τεχνικές βαψίματος που δίνουν εντυπωσιακά αισθητικά αποτελέσματα και αναδεικνύουν μοναδικά το ύφος που θέλετε να δώσετε στο χώρο σας.

Χρησιμοποιούνται ιδιαίτερα για να αποδωθεί στον τοίχο ή το ταβάνι το ύφος κάποιου φυσικού υλικού (μάρμαρο, ξύλο, μέταλλο κλπ), για τη δημιουργία εφέ παλαίωσης, ακόμη και για τη δημιουργία συγκεκριμένων υφών (ματ, γυαλιστερό, άγριο).

Για να έχει η τεχνοτροπία το αποτέλεσμα που αναμένετε, πρέπει να γίνει μελέτη του χώρου έτσι ώστε να συνδυαστεί ιδανικά με τα χρώματα, το φωτισμό και την αισθητική που θέλετε να δώσετε. Για την εφαρμογή των τεχνοτροπιών απαιτούνται εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις, αλλιώς το αποτέλεσμμα θα είναι κατώτερο του αναμενομένου.

Δείτε τα είδη τεχνοτροπιών και τα χαρακτηριστικά τους και αποφασίστε ποια ταιριάζει στο δικό σας χώρο. Εχετε υπόψη σας ότι οι τεχνοτροπίες μπορούν να πάρουν οποιαδήποτε απόχρωση επιθυμείτε.

Το συνεργείο μας διαθέτει πολυετή εμπειρία στην εφαρμογή κάθε είδους τεχνοτροπίας τόσο σε οικιακούς όσο και σε επαγγελματικούς χώρους. Μετά από την απαραίτητη επιτόπια μελέτη θα συζητήσουμε μαζί σας και θα σας προτείνουμε την ιδανική λύση στην καλύτερη δυνατή τιμή.

PrintEmail

Find the latest bookmaker offers available across all uk gambling sites - Bets.Zone - UK Gambling Websites Use our complete list of trusted and reputable operators to see at a glance the best casino, poker, sport and bingo bonuses available online.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
linebarcol
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
Τηλ. 697 279 4239
Vapsimocomoff