Τεχνοτροπίες

  • Τεχνοτροπία
  • Τεχνοτροπία
  • Τεχνοτροπία

Οι τεχνοτροπίες είναι ειδικές τεχνικές βαψίματος που δίνουν εντυπωσιακά αισθητικά αποτελέσματα και αναδεικνύουν μοναδικά το ύφος που θέλετε να δώσετε στο χώρο σας.

Χρησιμοποιούνται ιδιαίτερα για να αποδωθεί στον τοίχο ή το ταβάνι το ύφος κάποιου φυσικού υλικού (μάρμαρο, ξύλο, μέταλλο κλπ), για τη δημιουργία εφέ παλαίωσης, ακόμη και για τη δημιουργία συγκεκριμένων υφών (ματ, γυαλιστερό, άγριο).

Για να έχει η τεχνοτροπία το αποτέλεσμα που αναμένετε, πρέπει να γίνει μελέτη του χώρου έτσι ώστε να συνδυαστεί ιδανικά με τα χρώματα, το φωτισμό και την αισθητική που θέλετε να δώσετε. Για την εφαρμογή των τεχνοτροπιών απαιτούνται εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις, αλλιώς το αποτέλεσμμα θα είναι κατώτερο του αναμενομένου.

Δείτε τα είδη τεχνοτροπιών και τα χαρακτηριστικά τους και αποφασίστε ποια ταιριάζει στο δικό σας χώρο. Εχετε υπόψη σας ότι οι τεχνοτροπίες μπορούν να πάρουν οποιαδήποτε απόχρωση επιθυμείτε.

Το συνεργείο μας διαθέτει πολυετή εμπειρία στην εφαρμογή κάθε είδους τεχνοτροπίας τόσο σε οικιακούς όσο και σε επαγγελματικούς χώρους. Μετά από την απαραίτητη επιτόπια μελέτη θα συζητήσουμε μαζί σας και θα σας προτείνουμε την ιδανική λύση στην καλύτερη δυνατή τιμή.

PrintEmail

Τεχνοτροπίες - Δείγματα δουλειάς

Νεοκλασικό

Νεοκλασικό

Τοίχος δωματίου

Τοίχος δωματίου

Οροφή

Οροφή

Είσοδος

Είσοδος

Τζάκι

Τζάκι

Μεζονέτα

Μεζονέτα

Είσοδος

Είσοδος

Σαλόνι

Σαλόνι

Καφετέρια

Καφετέρια

Κρεβ/κάμαρα

Κρεβ/κάμαρα

Δωμάτιο

Δωμάτιο

Νιπτήρας

Νιπτήρας

Find the latest bookmaker offers available across all uk gambling sites - Bets.Zone - UK Gambling Websites Use our complete list of trusted and reputable operators to see at a glance the best casino, poker, sport and bingo bonuses available online.
Brands1
Brands2
Brands4
Brands3
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
linebarcol
ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ
Τηλ. 697 279 4239
Vapsimocomoff